Fejléc

egy százalék

Elektronikus napló

Humán mk.

Infótanár blog

Infó tananyagok

Angol segédletek

BKSZC

ECDL

KIP

Iskolai levelezés

Az iskolák listája

 

Tisztelt Tanulók!

Az augusztusi javítóvizsgákra a dokumentumok menüpont alatt találjátok a szaktanárok által összeállított felkészülési segédleteket.

Tisztelt Tanulók!

Nyári ügyelet iskolánkban szerdai napokon 8,00-12,00 óráig.

Kiiratkozással kapcsolatos ügyintézés július 01 - augusztus 22-e között szünetel.

A KIP minősített intézménye lettünk!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy iskolánk a Komplex Instrukciós Program (KIP) Országos Hálózatának minősített iskolája lett 2018. május 11-i hatállyal.

Képek itt

Kedves tanulók!

A 2018/19-es tankönyvellátásról szóló dokumentumot, illetve a tanulói tankönyvtámogatás igénylőlapját a dokumentumok menüpont alatt találhatjátok meg docx, illetve pdf formátumban.

Elérhetőek az ideiglenes beiskolázási listák

Kedves felvételizők!

Az ideiglenes beiskolázási ranglistákat a következő linkeken tekinthetitek meg:

Sportágazati ranglista

Informatika ágazati ranglista

Makett szakkör

Iskolánk második éve működteti makett szakkörét. A tanulók az általuk megépített vagy megfestett alkotásokat hazavihetik emlékbe. Az állandó kiállítás részeit ma már nem könnyen elérhető újságmelléklet makettek is alkotják, amelyeket adományként kaptunk és történelem tanításra is használnak pedagógusaink. Ebben az évben már háromdimenziós nyomtatóval is készítünk főleg harckocsikat és más földi járműveket, így a diákok olyan típusokon dolgozhatnak, amelyeket ők szeretnének megvalósítani. A makett szakkör munkájából ide kattintva kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre

December 22-én indul a 2018. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás, ettől a naptól kezdve lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre. A felvételizők legfeljebb hat helyet (hármat díjmentesen) jelölhetnek meg az E-felvételiben a 2018. február 15-i jelentkezési határidőig. A jelentkezők a felsőoktatási felvételi eljárás menetéről és a meghirdetett képzésekről az eljárás hivatalos honlapján, a felvi.hu oldalon közzétett Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban (Tájékoztató) találnak részletes információkat.

56-os megemlékezés a Semmelweis Szalonban

A megemlékezésen Horváth Balázs Zsigmond tanár úr orvostörténeti munkájáért dicséretben részesült.

Cikk, képek

Elektronikus napló

Tisztelt szülők!

Köszönjük türelmüket, a KRÉTA elektronikus napló feltöltése megtörtént!

Az elektronikus ellenőrzőbe a szülő és a tanuló ugyanúgy lép be:

  • Felhasználónév: a tanuló oktatási azonosítója
  • Jelszó: a tanuló születési dátuma ÉÉÉÉ-HH-NN formában,
    kötőjellel elválasztva.

Amennyiben háromszor hibásan adták meg az adatokat, a program zárolja a felhasználói nevet, és csak 30 perc elteltével lehet újra megpróbálni.

Amennyiben biztosan jól adták meg az adatokat, de az ellenőrző mégsem engedi a bejelentkezést, kérjük, hogy jelezzék az osztályfőnök felé!

Korábbi híreink az Archívum menüpontban olvashatók!

 

-->